Scrisoare si invitatie deschisa pentru Presedintele Romaniei! E nevoie de curaj pt a fi acceptata!

Domnule Iohannis, nu vreau sa astept sa moara ai mei pentru a avea o casa…

Sunt unul dintre acei multi tineri care in 2014 iesea si va scanda numele cu drag. Sunt unul dintre tinerii care, in dumneavoastra, vedeau sansa la o viata mai buna sau macar mai decenta. Pareati sa intelegeti nevoile tarii pe care o cunduceti sau eram noi prea disperati sa credem ca cineva ne va intelege. Nu vreau sa devin dramatica asa ca voi intreba cat mai rational ce sanse are un angajat pe salariul mediu ,nu minim , sa isi cumpere un loc in care sa puna capul pe perna dupa o zi de munca? Ce sanse avem ca la douazeci si ceva de ani sa nu mai locuim cu parintii nostri? Ce sanse avem ca la un moment dat sa le si lasam ceva copiilor nostri?

O chirie, pentru un loc care nu imi va apartine dar care imi ofera un minim de intimitate adecvat viselor varstei mele, costa mai mult decat un salariu mediu. Doar chiria! Apoi aflu cu stupoare ca eu, din acelasi salariu, trebuie sa si mananc, sa ma si imbrac, sa platesc si o intretinere si sa asigur si cele necesare intr-o casa cum ar fi detergentul sau hartia igienica. Ne credeti magicieni dle Iohannis? Credeti ca din 10 lei putem cheltui 30 ignorand legile oricarei stiinte?

Inainte sa conduceti o tara v-as recomanda sa traiti in ea! Sa traiti la propriu, ca noi toti. Sa facem schimb de viata pentru cateva luni si sa demonstrati ca va descurcati de minune in locul meu. Ca traiti bine si ca doar eu am o problema de organizare. Eu nu va vreau locul! Ii las pe baietii aia destepti cu salarii nesimtite, sa faca ce faceau si pana acum, in timp ce dvs erati doar o imagine. Va fac eu o poza la 2 saptamani in care sa zambiti, sa se stie lumea in siguranta 🙂 Veniti in vizita la mine si ajutati-ma sa imi conduc viata cu posibilitatile actuale. Nu ar trebui sa fie o problema sa faceti asta…la urma urmei conduceti milioane de vieti,deci sigur va descurcati si cu a mea.

Imi iubesc mama mai mult decat imi doresc o casa dar nu as vrea sa existe ori una ori alta. Nu e firesc sa fie asa! Vreau o casa a mea si o vreau si pe mama vie! E atat de gresit?
E gresit ca nu imi permit nici macar cainele sa mi-l cresc asa cum mi-as dori daramite un copil! Domnule Iohannis, va invit la mine 🙂 E un act ce necesita curaj din partea dvs, deci probabil nu ne vom vedea curand.

Toate cele bune,

Lolrelai

Lasă un comentariu