Cum am luat decizia de a merge la iUmor

Acum un an mi-am auzit pt prima oară versurile cântate live de un artist alături de o sală întreagă care deja le învățase pe dinafară…

Nu prea am o problemă cu emoțiile de felul meu. Credeam că le gestionez bine vizitând-mă frecvent și, totuși, îmi amintesc că în seara aia m-am uitat mult în jos până să prind curajul de a îmi ridica privirea.

Acum întâmpin o nouă provocare ce știu că vine la pachet cu o groază de emoții și mă tot întreb dacă sunt in stare să îi fac față și dacă chiar trebuie să imi urmez toate ideile care mă scot din zona mea de comfort.

Prima oară când mi-a venit ideea de a trimite versurile unui artist am tremurat la propriu și înainte să apăs butonul send și după. La urma urmei trimiteam ceva din mine unor oameni mari pe care nu îi cunoșteam decât de la tv. Prima oară a ieșit mult mai bine decât mă așteptam. Poza de atunci e menită să îmi amintească. Să vedem ce amintiri aduce poza nouă 😁

Acum m-as duce la TV să dau tot ceva din mine în fața multor oameni pe care nu îi cunosc. Oare si a doua oară va ieși bine? Oare ar trebui să îmi forțez norocul de 2 ori? Habar nu am…

Asta scriam acum o lună și in urma încurajarilor voastre, decizia a fost sa merg la Tv.

Deci, particip la iUmor mâine seară de la ora 20:00 pe Antena 1.

Cum a fost la iUmor si ce am simtit acolo

stefania costache iumor

Participând am trăit o zi in care am aflat lucruri pe care nu le știam despre mine. A fost o zi in care am aflat câtă căldură îți pot oferi niște oameni care până ieri nu existau pentru tine. Prin participare am fost extrem de vulnerabilă și oamenii m-au tratat cu blândețe, cu blândețea cu care ar trebui tratat fiecare suflet ce umblă dezbrăcat prin fața noastră.

Am fost copleșită de cât de buni sunt oamenii când doar cu un gram de răutate ar putea lăsa răni adânci. In joia aceea oameni pe care îi admiram își arătau admirația. Dumnezeule, ce sentiment e ăsta!

In ziua in care am participat deși am fost slabă și m-am certat pt slăbiciunea mea totuși m-am iubit în fiecare secundă. Atunci oamenii dragi mie mi-au trăit emoțiile pe propriul lor suflet pentru că mă iubesc… Ziua aceea a fost o zi bună, o zi în care m-am privit cu si mai mult drag în propria mea oglindă.

Dacă vrei să vezi cum m-am descurcat și dacă îți si place, dă-mi un vot pe aplicația iUmor, aici.

Poți lăsa și un comment să știu ce a fost si ce nu a fost pe gustul tău și mai ales dacă a fost o decizie înțeleaptă

Mulțumesc pentru generozitate!

🙏🙏🙏❤️❤️❤️

7 comentarii la „Cum am luat decizia de a merge la iUmor”

 1. Te-am si votat…am comentat si acolo…comentez si aici…Ce sa mai fie! Ai de TOATE! In special sclipire si inteligenta. Nu vreau sa par iesit din tiparele barbatilor pentru ca nu ma refer la frumusete, sani, corp…dar multe au. Mai putine si-le pot „asezona” cu primele doua calitati. Ai carisma… Mult succes.

  Răspunde
 2. Te-am văzut întâi la ai umor, ai apărut timidă, ai spus două glume bune apoi te-ai prezentat cu artileria grea.
  Ai sâni frumoși, dar m-a impresionat felul in care i-ai prezentat printre glume, ai avut și două replici spontane dar mai ales inteligente atunci cănd te-a provocat Chelu.
  Simțul umorului, inteligența, naturalețea, spontaneitatea, sensibilitatea, drăgălășenia și felul tău asumat, toate astea te fac frumoasă.

  Răspunde
 3. Felicitări! a iumor din plin pe lângă celelalte calități: inteligență, modestie, caritate, suflet mare și frumos să ai parte de împliniri și bucurii în viață alături de cei dragi =)

  Răspunde

Lasă un comentariu