Intr-o lume plina de egoism tu te-ai pus pe locul doi. La mulți ani, MAMA!

Ti-am provocat durere din primele mele secunde de viata și totuși m-ai iubit fără să îmi reproșezi o secundă. Asa începe povestea de dragoste dintre o mamă și copilul ei…cu durerile nașterii care sunt ca o promisiune că vom fi iubiți. E promisiunea lui Dumnezeu că ne-a încredințat unui suflet dispus să îndure orice pentru binele nostru.

Au fost atâtea nopți in care ți-era somn și totuși n-ai dormit căci eu mai voiam încă o poveste. Au fost atâtea zile in care n-ai apucat să mai mănânci căci eu voiam să mă joc, fără să știu că tu ai fost la muncă o zi întreagă și apoi ai venit să muncești și la o casă curată pentru mine.Am crescut învățând că dorințele mele sunt cele mai importante. Am crescut înțelegând că rochița pe care eu o vreau e mult mai importantă decât o bluză nouă de care mama are nevoie. Nici nu știu când și-a cumpărat ultima oară ceva pentru ea…

Într-o lume plina de egoism, in care toți se pun pe ei pe primul loc, ne-a fost făcută cadou fiecăruia dintre noi, o mamă, o persoană pentru care primul loc e ocupat întotdeauna de altcineva, de copilul său.

Aveam nevoie de o mamă pentru a învăța iubirea necondiționată

Aveam nevoie de un exemplu de sacrificiu făcut cu zâmbetul pe buze și iubirea in suflet. Nu am văzut nicicând o persoană care după 12 ore de muncă și probleme personale să zâmbească și să răspundă cu răbdare la întrebări puerile puse de 10 ori la rand…nicio altă persoană in afară de o mamă. Nu am văzut pe nimeni altcineva ale cărei vise să fie înlocuite cu visele mele…

Aveam nevoie de o mamă pentru a învăța să fim oameni…cineva trebuia să ne facă oameni mari. Aveam nevoie de eroi in viata noastră și astfel ne-au fost oferiți părintii.

Pe lumea asta,pentru fiecare, totul a început cu o MAMĂ!

Astăzi e ziua ei și ar fi minunat dacă ne-am comporta ca o mamă pentru cele ce ne-au dau dat viată. Ar fi minunat dacă astăzi le-am arăta că am învățat de la ele să fim cei mai mari oameni, să fim mame!

Sacrificiul tău a contat!

La mulți ani, MAMĂ!

Lasă un comentariu