Cu fericirea cum mai stai?

evomag.ro

Eu am primit flori și am și câinele aproape, dar tu… tu cum mai ești?

Ti-am făcut micul dejun aproape mereu, iar atunci când am lipsit, ti-am lipit biletele pe frigider pentru a îți începe micul dejun știind că ești iubit.

Te-am incurajat mereu in orice ti-ai propus și ti-am oferit tot sprijinul meu ori de câte ori ai crezut că îți pot fi utilă.

M-am alintat ca o copilă pe lângă tine ori de câte ori erai încruntat, sperând că astfel te voi face să zâmbești.

Te-am îmbrățișat cu forța uneori pentru că eu credeam cu tărie că trebuie să ne îmbrățișăm zilnic.

Ti-am ascultat tot ceea ce sufletul tău a vrut să îmi împărtășească și totodată fiecare dorință de-a ta am trecut-o pe lista mea, pentru a o îndeplini.

In fiecare zi, sute de zile, ti-am făcut cel putin un compliment și ti-am cumpărat cel putin un lucru de care aveai nevoie.

Te-am privit cum dormi căci nu mă saturam să te privesc doar ziua.

Am învățat să gătesc pentru tine, după cum îți place tie. Știu cum îți bei cafeaua, câtă sare să pun in fiecare fel de mâncare și cum îți place să fie aranjate lucrurile in casă.

Te-am iubit atât de mult încât să le fac pe toate

M-am făcut mică și am plans într-un colt de câte ori gesturile mele au trecut neobservate.

M-am făcut mică și am plans in fiecare noapte in care m-ai respins că nu sunt suficient de bună și totuși a doua zi te-am întâmpinat zâmbind convinsă că pot fi mai bună decât sunt deja.

M-am transformat in femeia aia perfectă din filme, aia care le face pe toate și in același timp continuă să fie și sexy și independentă financiar și gospodină și fetită inocentă când e cazul. Ceea ce credeam ca e imposibil, am reușit să fac posibil pentru tine.

Am învățat să le fac pe toate singura astfel încât să nu îți solicit tie ajutorul pentru tot felul de prostii, cum ar fi schimbatul becurilor, făcutul cumpărăturilor, schimbatul unei roti sau mutatul mobilei.

Nu trebuia să faci nimic, doar să fii și să te lași iubit…

Ai început să fii din ce in ce mai putin și in rarele momente in care erai totuși, erai nemulțumit că sunt și eu…

Viata mea se desfășura foarte bine când lipseai și era din ce in ce mai tristă când veneai. Practic eram singură dar din când in când venea un bărbat și mă trata urat.

Anul trecut, de 1 martie ai venit acasă la miezul nopții și te-am întrebat dacă te-ai gândit să iei o floare…era clar că nu te-ai gândit, dar am vrut să fie clar și pentru tine.

Atunci am realizat că te iubesc atât de mult încât să te las să trăiești o poveste a ta în care să simți nevoia să oferi și flori..

Eu am primit flori oricum, și mai am și câinele aproape…dar tu, tu cum mai ești?

fashiondays.ro

Un comentariu la „Cu fericirea cum mai stai?”

Lasă un comentariu