Iubitule, iți scriu din patul lui…

Îți scriu din patul ce-mi vindecă rănile pe care le lasă patul nostru in urmă. Te întrebi de ce îţi scriu de aici?  Îți scriu sa împart bucuria cu tine, asa cum le împărteam noi pe toate cele ce ne apasau sau bucurau. Îți scriu sa-ti spun ca a fost minunat sa nu fiu invizibila o noapte, după atâtea nopți in care am încetat să exist si am adormit suspinand in patul nostru.

Aveam nevoie sa fiu ținută in brațe cu drag si dorinţă, nu numai din obisnuinta si obligatie. Aveam nevoie sa simt dorinţă in trupul celui ce m-atinge si sa îmi amintesc cat de frumoasa sunt de fapt.  Aveam nevoie sa fiu vie iar, sa fiu una din femeile ce le primești in pat, nu doar cea care va fi acolo si mâine, asa ca poți pentru totdeauna, azi sa nu o vrei… Stii cate nopți am sperat sa ma vezi? Stii in cate nopți m-am aşezat timid lângă tine si mi-am dorit sa fiu una din ele, din cele pe care le iubești câteva ore? Una al cărei corp îţi trezește părțile adormite lângă mine?

Ai uitat de femeia din patul tău

Ai uitat de femeia ta in timp ce ii povesteai cate calități are următoarea ta placere de moment. Azi noapte, eu am fost plăcerea cuiva! In patul asta eu am fost motorul dorintei!

Corpul meu sub atingerea lui invia, tremura si îmi amintea ca imi datorez asta. Ca merit asta, ca am cersit prea mult mana ta in timp ce altele stăteau intinse către mine.

Iubitule, îţi scriu din patul lui, trezita dimineața, trezită la viaţă… Am sa vin acasă curând, am sa vin in patul nostru si sper sa îl găsesc fierbinte ca pe-al lui, sper sa îl fi încălzit vreo femeie azi noapte, caci si patul nostru merita iubire… Nu mai uita de femeia ta, nu o mai aseza la cozi interminabile caci s-ar putea pana ii vine rândul sa piarda „banii” de „produse” pe drum.

Nu ma uita iubitule, caci peste noapte, doar eu stau, ele pleacă! Ajută-mă să-ti scriu din patul nostru!

4 comentarii la „Iubitule, iți scriu din patul lui…”

 1. Cred ca esti ….. !! Multumesc pentru timpul acordeat sa scrii aceste randirii minunate !! Sper ca pe viitor sa am incanti si cu alceva Mai spectacular!!

  Răspunde
 2. Ma fascineaza ce scrii.. citesc cu drag randurile tale, si mult adevar in ceea ce scrii, succes, si iti doresc sa ajungi cat mai sus cu ceea ce faci. Felicitari!

  Răspunde
 3. A te razbuna denota starea negativa in care te afli si bineinteles uiti ca orice stare este atrasa de gandurile si faptele noastre pe care le exercitam in mod frecvent ,care sunt co-generate de ideile si imaginile pe care le constatam ,in mod involuntar.Media(mediul) in care navigam fizic si virtual ” este responsabil ,mai mult decat noi de acest fenomen.
  Toti ne pierdem in fata cristalelor lichide si devenim profesori si filosofi dar …dar realitatea este ca foarte putini dintre noi cunosc cu adevarat ,sau vad esenta lucrurilor si a vietii.

  Răspunde

Lasă un comentariu