Femeie, tie iti trebuie un barbat! Baietii lasa-i langa mame sa mai creasca!

evomag.ro

Problema ta in relatia de care te plangi nu ar trebui sa fie niciodata „Cum poate face el asta?” sau „Cum poate fi el asa?” Problema este intotdeauna „De ce stai tu cu un om care face asta si care te trateaza astfel?”

Oamenii sunt cum sunt si se schimba doar daca vor ei, nu de dragul tău sau ca sa iti fie tie mai bine. Importanta este alegerea ta. Alegi un om care iti aduce bucurie si te trateaza cu respect sau alegi un om care nu iti ofera nimic si nu da 2 bani pe tine?

De ce nu da 2 bani pe tine?

E cel mai puțin important. Poate nu stie sa ofere nimic. Poate nu are nimic de oferit, poate nu considera ca meriți tu sa primesti de la el , poate ii e mai comod asa, si cel mai probabil pentru ca ii arati ca tu reziști si fara sa ofere.

Important este sa găsești un om care consideră că meriți , nu sa tii cu dintii de unul care consideră contrariul. Nu are sens sa te dai peste cap, pe timpul si pe fericirea ta, pentru a il convinge ca meriți măcar un pic.

Da, poate ca va veni cu o scuza patetica si de data asta. Poate sa te mintă cat vrea. E dreptul lui sa o faca. Dar tu? Tu cat te mai minți ca de data asta va fi altfel? Ca daca lasi de la tine si mai mult si daca ceri si mai putin, va aprecia si veti trai fericiti pana la adânci batraneti?

N-ai mai lasat pana acum? Nu ai vazut unde ai ajuns cu disperarea asta de a obtine neaparat de la el, de la cel care nu vrea sa dea, in timp ce altii ar fi bucuroși să iti poata oferi?

De ce sa te chinui sa intri in casă pe balcon daca usa de la intrare e deschisa? Duc tot in casă ambele usi doar ca pe una risti sa iti rupi gâtul.

Vrei iubire? Iubeste-te atunci! Nu te mai injosi!

E plina lumea de baieti rai si de escroci sentimentali dar iti garantez ca e plina si de bărbați. E plina si de cei care au înțeles că fericirea si iubirea sunt vise la care contribuiti amandoi. E plina lumea de bărbați dispusi sa ofere mai mult decat prezenta din când în când.

Da-l jos de pe piedestalul pe care l-ai urcat. Priveste-l ca ceea ce este. Lasa-l si pe el sa isi aduca aminte ca nu e atat de special cum il vedeai tu. Lasa-l sa vada ca alti oameni nu vad minuni atunci cand el rosteste 3 cuvinte.

#Tine minte!

E doar un om care nu te vrea si pe care tu ai ales sa il iubesti. E doar un om si doar o alegere. Oameni mai sunt, iar alegerile am auzit că sunt nelimitate pana in ultima clipa.

fashiondays.ro

Lasă un comentariu