DEFECTUL barbatilor, ADORAT de femei!

Barbatii sunt dificili, spun femeile. Femeile sunt greu de abordat, spun barbatii. Indiferent de sex, atat unii cat si altele au defecte. Unele dintre defecte ii fac atat de speciali incat devin adorabili.

Femeia este pusa deseori in ipostaza de prietena si mama. Una dintre calitatile pe care barbatii o cauta la cele mai multe femei este spiritul matern, protectia pe care reprezentantele sexului frumos o exercita asupra sexului tare, spun mai multe studii britanice.

Femeile ii adora pe barbati din mai multe puncte de vedere. Acestea ii vad ca pe niste copii si asta li se pare amuzant: ca nu se maturizeaza aproape niciodata.

Barbatii au o serie de defecte, printre care si incapatanarea. Tocmai aceasta este principala ‘calitate’ dupa care femeile sunt topite.

De ce le plac femeilor barbatii incapatanati:

1. Pentru ca au mereu pe cine sa corecteze.Femeile adora jocul si fug cat pot de tare de platitudine. Nu si-ar dori o relatie in care sa se plictiseasca. Tocmai de aceea, acestea sunt foarte incantate cand dau de un partener capos deoarece le antreneaza si le mentin vii in relatie.

2. Pentru ca stiu ca dincolo de incapatanare… si barbatii au suflet. Oamenii caposi sunt foarte sensibili pe dinauntru, spun psihologii. Faptul ca cineva nu poate sa renunte la ideile sale inseamna ca are o serie de vulnerabiltati si trebuie sa se agate mereu de ceva. La capitolul orgoliu, barbatii sunt deasupra femeilor.

3. Pentru ca sunt sexy. Femeile considera sexy barbatii incapatanati. Sunt atrase de ei deoarece, in cele mai multe cazuri, incapatanarea este asociata cu barbatia, cu virilitatea.

4. Pentru ca renunta mai greu. Femeile ii adora pe barbatii care nu se dau batuti. Acestea ii vad adevarati lideri si se pot baza pe ei atunci cand au nevoie intr-o problema spinoasa.

Ce femeie nu si-ar dori langa ea un barbat care sa se lupte cu toata lumea pentru a le ajuta? Ce femeie nu si-ar dori un barbat care sa dea piept pentru ele atunci cand trebuie sa se certe cu birocratii de la ghisee ori cand trebuie sa negocieze ceva important?

Lasă un comentariu