Decat sa ne inșelam, nu mai bine discutam și ne culcam tot unul cu altul?

Mi-a scris zilele astea o domnișoară care a ales să se culce cu un alt bărbat atunci când s-a certat cu iubitul ei. Îmi povestea că pe el îl iubește dar era supărata în momentul ăla. Nu voi intra în detalii ci voi sublinia ceea ce este important în povestea ei. La 3 ani distantă, s-a culcat din nou cu fostul prieten în timp ce se afla în altă relație. La 3 anu distanta, l-a înșelat pe actualul cu cel pe care îl înșelase cu un altul. Oare nu ar fi fost mai cinstit fata de fiecare dintre ei, inclusiv fata de ea, dacă nu l-ar fi înșelat și ar fi discutat deschis atunci când a intervenit problema?

Cunosc o grămadă de bărbați care decât să se discute cu iubita lor și apoi sa o dezbrace tandru, se dezbracă în fata alteia acre nu are nevoie și de discuții înainte… ca și când asta ar rezolva ceva. Da, se întoarce mai calm și simțindu-se mai vinovat, ceea ce îl face să se simtă îndreptățit să suporte și discuția de care a fugit inițial. De ce sa fugi dacă tot te întorci ? De ce sa ii rupi și ei și poate și alteia inima dacă nu ești pregătit să pleci de tot? De ce să o înșeli dacă tu tot pe ea o vrei? Crezi ca rezolva ceva escapada ta de câteva ore în alte așternuturi?

Ascunzi mizeria sub preș și la un moment dat, chiar dacă nu se vede, începe să miroasă. Miroase atât de tare că vă afectează pe amândoi, nu doar pe cel ce a ascuns-o sub preș.

Treceți prin iad dacă asta e drumul spre rai, dar nu ocoliți în speranța unui drum mai scurt…

Discuta cu omul pe care îl iubești și faceți dragoste unul cu altul în loc de sex separați…

Lasă un comentariu