Daca absența ta nu il afecteaza, nici prezența nu iși mai are rostul…

Dacă atunci când vrei să pleci el îți arată ușa, nu te sfii să o folosești pentru ultima oară. Să nu pleci cu regrete căci n-ai pierdut nimic. Nu te minți că dacă te iubește o să te caute, căci dacă te iubea, nu te-ar fi lăsat nicicând să pleci. Te-ar fi întrebat de ce vrei să o faci și dacă poate schimba ceva astfel încât să rămâi…astfel încât voi doi sa fiți în continuare doi. Nu face din plecarea ta doar o vacanta pentru el pana când te întorci din nou plângând. Păstrează-ți demnitatea și nu te întoarce acolo unde deranjezi atunci când îți faci prezența simțită prin dorințe exprimate.

Dacă îți dorești mai mult, nu te teme să ceri chiar și cu riscul de a pierde și puținul pe care îl ai. La urma urmei, ceri pentru că ești nefericită, pentru că puținul ăsta nu-ți ajunge și pentru că știi în adâncul tău că meriți mai mult. Meriți mai multa atenție și mai multa afecțiune iar dacă el te iubește nici nu vei apuca să ceri, va simți nevoia să ți le ofere asa cum și tu i le oferi. Fa loc în viata ta unui om care nu e deranjat de dorința ta de a îți fi alături. Lasă loc unui om care atunci când pleci se asigura că vrei să te întorci.

Dacă te iubește și te lasă să pleci , orgoliul lui e mai puternic decât iubirea și acolo unde domneșete orgoliul, fericirea nu-și face casă.

Spune-i calm și cald ce îți dorești și dacă realizezi că nimic nu se schimba, nu face un scandal din asta. Nu-l acuza și nu încerca să îl faci să se simtă vinovat. Veți începe un război despre împărțirea vinei și nimic mai mult. Atunci când îți dorești o îmbrățișare, nu o cere țipând căci va aprecia mai mult liniștea pe care o lași în urma atunci când pleci.

Cere frumos și dacă nu primești, pleacă la fel de frumos.

Părăsește cu iubire lipsa iubirii… Căci dacă absența ta nu îl afectează, nici prezența nu își mai are rostul…

Lasă un comentariu