Ești al dracului de slab daca dai intr-o femeie, prea slab sa te numești barbat!

Circulă acest filmuleț din nou pe Facebook în care un individ își lovește iubita în timp ce prietenul lui îl filmează. Am observat comentarii multe care susțin că așa merită domnișoara și că bine i-a făcut. As vrea să explic un pic aversiunea fată de acest individ sau fată de oricare alt om care alege să lovească pe cineva.

Nu exista motiv, scuză sau lovitură justificată decât dacă se întâmplă în propria ta apărare. Singura justificata pentru a lovi pe cineva în filmulețul de mai jos este chiar fata, care ar fi putut să îl lovească pentru a se apăra de alte lovituri. Faptul că a fost înșelat (nedovedit de altfel), ii oferă individului doua posibilități. Să o părăsească sau să o ierte. Fiind mult prea slab pentru oricare dintre cele doua variante, recurge la a treia, aceea de a o lovi. E prea slab să ii spună adio și prea fricos sa nu se facă de râs dacă o iartă fără să arate el cât de „bărbat” este și cum a pedepsit trădarea pe care a suferit-o.

Femeile când sunt înșelate, iartă sau pleacă. O atitudine mult mai corecta și mai normala decât reacțiile bărbaților în general. Le vezi plângând, suferind pentru durerea ce o indura odată cu trădarea, dar nu le vezi luând tigaia și dând cu ea în cap individului în timp ce doarme( am dat acest exemplu deoarece cam asta ar fi raportul de forță pe care îl are un bărbat în fata unei femei…ea nu are nicio șansă să îl bată cu mâinile goale, dar ar putea oricând să se ajute de un obiect și totuși nu o face.)

Nu ești bărbat dacă lovești o ființă mai slabă decât tine. Ești mai femeie decât femeile și tare mi-aș dori sa te întâlnești cu un bărbat adevarat ca să vezi ce părere are el despre gestul tău…poate înveți ceva, sau mai bine zis te învață el ceva despre a fi bărbat!

Rog bărbații care sunt încă fetite să se abțină de la comentarii idioate cum ca asa merita târfa…nu de alta, dar garantez ca am bărbați adevărați care ma citesc și care ar fi deranjați de cum le faceți numele de ras!

Ca să închei într-o nota pozitivă, îți reamintesc că dacă lovești pe cineva, ești mai prost decât prevede legea! La propriu, legea spune că trebuiești pedepsit pentru cât de prost ești dacă faci asta!

Lasă un comentariu