O femeie nu pleaca atunci cand devine greu. Pleaca atunci cand, alaturi de el, devine singura

evomag.ro

Nu pleacă pentru că ai înșelat-o sau pentru că ai uitat de aniversarea voastră. Nu pleacă pentru că nu i-ai oferit cadouri sau pentru că un altul i-ar oferi mai mult. O femeie poate ierta multe atunci când iubește. A învățat sa ierte trădarea și să creadă în tine când nu ii dai niciun motiv să o facă. A învățat să renunțe la dorințele ei în schimbul prezentei tale. A început să te iubească mai mut decât se iubește pe ea…

Ti-ar accepta orice mai puțin nefericirea lângă ea.

Nu e o problemă că ești plecat prea des ci că în timpul ăla în care lipsești nu îți dorești sa-i fii alături, ca nu ești plecat pentru că trebuie ci ești plecat pentru că vrei. O doare dorința ta de a sta departe pentru a îți fi bine. O doare că zâmbetele tale doar alții le mai vad. Te vede mai plictisit de ea în fiecare zi și începe să se dea peste cap sa te facă să o vezi din nou ca pe un motiv de bucurie. Te enervează agitația ei, te face sa vrei să pleci și mai des fără să te întrebi de ce se schimbă.

Evenimentele la care trebuie să participați amândoi devin o obligație, o favoare pe care i-o faci și pe care într-un final nu ți-o mai cere. Începe să meargă singură găsindu-ți scuze pentru care nu te afli acolo. Nu mai ai chef nici sa vezi un film cu ea și nici prin cap nu îți trece să o însoțești în bucătărie să gătiți împreună. Ea s-a resemnat intre timp și e din nou liniște. In liniștea asta tu continui să o ignori și ea învață să facă totul singură.

Ești mulțumit! Ai o menajeră și o bucătăreasă cu normă întreagă, care nu îți cere nimic…pur și simplu se bucură că ești acolo din când în când!

Trece printr-un moment greu și ar avea nevoie de cineva alături. Tu nu ai chef de smiorcăielile ei căci oricum nu se plânge de ceva important. Atunci învață să treacă și peste durere tot singură.
Într-o zi vii acasă și ea îți spune ca s-a terminat. Asa din senin, din punctul tău de vedere!

Începi cu acuzele … că pleacă fix când aveți un moment mai dificil, că pleacă acum când vă e mai greu, și într-un final că pleacă pentru că e o curvă și și-a găsit pe altcineva în timp ce tu munceai pentru voi !

Nu vezi problema de ansamblu și nu vezi cât de departe ești de adevăr gândind așa. Iti e mai simplu să o scoți vinovata decât să recunoști că a fost extrem de răbdătoare așteptând atât de mult timp să o iubești înapoi.

Nici acum, în ultimul moment, nu ești în stare să ii spui că o iubești și că vrei să construiți ceva împreuna.Nici acum nu ai un cuvânt frumos pentru ea sau promisiunea că vei schimba tristețea din ochii ei.

O femeie nu pleacă atunci când devine greu ci atunci când realizează că e singură de fapt!

fashiondays.ro

2 comentarii la „O femeie nu pleaca atunci cand devine greu. Pleaca atunci cand, alaturi de el, devine singura”

  1. Sa uitam de miile de femei neștiute de nimeni, decât de sectoristii care de regulă nu fac nimic pentru ca nu au nici o plângere scrisa.. Eroinele necunoscute, asa le numesc eu… Dar sa uitam 30 de secunde de ele, sa vorbim despre „vedete”… Sunt doua nume celebre, Alexandra Stan și Daniela Crudu. Amândouă, la interval de câțiva ani au trecut prin aceeași drama a necunoașterii. Cel care sperau sa le fie sprijin s a transformat în monstrul din pat. Măcar Alexandra a mers pana la capăt și a depus plângere oficiala. Dar Cruduta? Nu o duce mintea, când te încurci cu de ăștia, pățești!…Si mii de comentarii de genul asta.. Mii din partea, culmea, femeilor!… Și tu ne ceri noua bărbaților, sa fim bărbați?!…. Sigur, îți împărtășesc mesajul, îl voi susține toată viata, îmi voi învață toți nepoții, toți copii cu ca care voi interacționa vreodată sa respecte fata de lângă ei… Exista totuși speranța…. O fetita de 10 ani, întrebata într un show TV, ce vrei sa fii când vei fi mare, răspunde :” Polițistă! De ce? Pentru ca sunt multe mame bătute de soții lor și politia de acum nu fac decât sa dea un ordin de restricție pe care nu l respecta nimeni. Și eu vreau sa schimb asta, eu vreau sa apar mamele! „… Sper sa crească cât mai repede și sa devina Polițistă!

    Răspunde
  2. Buna. Iti urmaresc blog-ul dupa ce te-am vazut la iUmor. Am citit articolul tau si as vrea sa adaug ceva. Iti dau dreptate legat de cele mentionate mai sus, sunt foarte multi barbati ce au femei pe care nu le merita si langa care ele se simt „singure in doi”. Ceea ce vreau sa adaug este ca totodata, sunt si barbati ce au oferit tot ce au avut de oferit, uneori chiar mai mult decat atat. Astazi in modul asta, maine la fel, peste un an la fel, peste mai multi ani la fel pana in punctul in care au incetat sa mai ofere pentru ca femeia de langa nu a stiut sa aprecieze si nu a vazut ceea ce este in adancul sufletului barbatului de langa ea. In momentul in care barbatul care a oferit 101% (cel putin) din el, s-a oprit, atunci femeia a tras un semnal de alarma si a spus ca barbatul nu o iubeste. Personal, nu mi se pare corect nici asa. Consider ca atat femeile cat si barbatii trebuie sa ofere, ma refer la viata de cuplu. Nu vreau sa atrag hate sau orice altceva de genul asta, doar imi exprim gandurile si parerile. O zi cat mai buna.

    Răspunde

Lasă un comentariu