Cum sa-ti dai seama daca te iubeste cu adevarat in 5 pasi!

Nimeni nu-ţi poate garanta iubirea unei alte persoane, dar există totuşi câteva semne care îţi indică ce este în capul persoanei iubite. Dacă vrei să ştii dacă persoana pe care tu o iubeşti te iubeşte şi ea înapoi atunci trebuie să acorzi atenţie asupra cum se comportă persoana respectivă, ceea ce spune şi cum se poartă atunci când sunteţi împreună. Deşi iubirea poate însemna ceva diferit pentru fiecare, sunt destule semnale care îţi indică dacă o persoană chiar te iubeşte cu adevărat, simte o pasiune trecătoare pentru tine sau are doar un moment de atracţie faţă de tine.

1. Observă cum se poartă persoana respectivă.

Vezi dacă se poartă natural în prezenţa ta. Parte din a iubi pe cineva este să fi complet deschis cu cealaltă persoană. Dacă observi un comportament complet diferit faţă de cel pe care îl afişează în public partenerul tău, este posibil să fie vorba de iubire. De exemplu; dacă partenerul tău este o persoană foarte serioasă sau politicoasă în public, dar are o latură mai amuzantă şi se prosteşte atunci când sunteţi doar voi doi, înseamnă că se simte în largul său împreună cu tine şi te iubeşte.

Dacă o persoană îţi împărtăşeşte cele mai adânci emoţii cu tine şi este confortabilă cu treaba asta, e vorba de iubire.

Dacă persoana se simte bine chiar dacă nu arată perfect sau îşi „înfige mâncare în dinţi” de faţă cu tine, înseamnă că se simte suficient de incantat să-ţi arate orice latură a personalităţii ei/lui.

2. Evaluează dacă persoana iubită se simte fericit/a în preajma ta.

Acest lucru ar trebui să rămână constant chiar dacă are o zi mai proastă. Dacă cel/cea pe care îl iubeşti a avut o zi mai puţin bună dar se luminează la vederea ta atunci este un semn că te iubeşte. Dacă este îndrăgostit/a atunci doar vederea ta sau faptul că îţi ascultă vocea are trebui să îl/o facă să se simtă mai bine; chiar şi un pic măcar.

Următoarea dată când partenerul tău este morocănos sau are o zi proastă urmăreşte-i reacţiile în prezenţa ta.

3. Urmăreşte-i ochii în momentul când te priveşte.

Deşi ar putea suna prostesc, analizează expresia feţei data următoare când te priveşte. Te priveşte într-un mod jucăuş şi adorabil pe care ţi-e greu să–l descrii în cuvinte? Îţi vei da seama despre ce vorbesc atunci când vei observa privirea asta. Nu vei avea parte de privirea asta tot timpul; poate o vei observa dimineaţa, la micul dejun sau într-un moment oarecare la cină.

Se poate să ‘’prinzi’’ persoana respectivă holbându-se la tine cu aceeaşi expresie pe faţă.

4. Vezi dacă persoana respectivă este mai zvăpăiata în prezenţa ta.

Iubirea face persoanele să se simtă mai jucăuşe, lipsite de griji şi mai binedispuse fără niciun motiv aparent. Toate astea pot indica iubire faţă de tine. Iubirea ta pare mai activă, mai agitată şi pe punctul de izbucni în râs aproape fără motiv când e în preajma ta? Poate fi un semnal că te iubeşte cu adevărat.

Dacă tocmai ai spus ceva care nu este foarte amuzant iar partenerul tău este prea amuzat e posibil să fie nebun după tine.

Dacă dă semne de agitaţie sau nervozitate în prezenţa ta, este posibil să fie doar încântat/a că îi eşti aproape.

5. Întreabă-te dacă partenerul tău este supărat atunci când eşti şi tu.

Dacă treci printr-o stare proastă emoţională foarte mare sau eşti doar supărat pentru că ai gripă atunci şi persoana de lângă tine ar trebui să empatizeze cu tine. Dacă te iubeşte cu adevărat atunci îţi va prelua energia negativă şi va fi supărat/a pentru că îşi doreşte să te simţi cât mai rapid bine.

Cu toate că nu trebuie să fie la de supărat/a ca tine ar trebui în mod clar să fie afectat/a de starea ta pentru că îşi doreşte să te ştie fericit/a.

Lasă un comentariu