3 lucruri pe care trebuie sa le arunci din casa daca vrei sa scapi de energia negativa

De multe ori ne întrebăm de ce ni se întâmplă toate necazurile și nenorocirile, de ce ne lipsesc bucuriile din viață, de ce starea de sănătate este şubredă, iar dispoziţia ne este proastă? Haideţi să vedem ce sfaturi ne dă Feng Shui. Totul este foarte simplu, cu ajutorul acestei științe vechi vă puteți găsi sănătatea și fericirea foarte ușor și rapid, iar viaţa se va schimba în bine. După regulile Feng Shui este suficient să scapi de unele obiecte şi în casă va reveni dragostea şi fericirea.

1. Vesela veche sau cea crăpată

vesela crapata

Fiecare dintre noi are la bucătărie veselă crăpată. Poate fi vorba de o farfurie sau o cană preferată cu care e foate greu să te desparţi. Pe de altă parte, la ce bun vă trebuie vesela crăpată. Probabil că nu vă mai folosiţi de ea şi n-are nici un aspect estetic. Este strict interzis să păstrezi astfel de veselă. Ea o să vă aducă doar neplăceri.

Energia negativă se strânge în astfel de lucruri fisurate. Potrivit Feng Shui se crede că fisura de pe vase are o legătură directă cu “fisurile” din viaţa omului. De fapt, vesela este simbolul bogăţiei, confortului, prosperităţii şi fericirii în familie. Prin urmare, folosind această veselă noi atragem energia negativă. Nu ezitați și aruncaţi toată veselă crăpată şi veţi observa cum în casa voastră se va instala fericirea.

2. Încălţămintea şi hainele vechi

incaltaminte veche

Uitaţi-vă în dulap şi verificaţi garderoba. Dacă aveţi o mulţime de haine vechi, pe care nu le mai îmbrăcaţi, trebuie imediat să le aruncaţi. Din lucrurile rele puteţi face cârpe, iar pe cele mai bune le puteţi vinde sau oferi cadou. Acelaşi lucru trebuie de făcut şi cu încălţăminea. Potrivit regulilor Feng Shui, dacă ne debarasăm de lucrurile vechi, neapărat vom scăpa şi de evenimentele neplăcute din trecutul nostru. Se zice că dacă ne eliberăm garderoba de lucrurile vechi, în viaţa noastră vor apărea evenimente noi: o nouă funcţie la locul de muncă, o posibilă căsătorie, etc.

3. Florile artificiale

Flori artificiale sunt folosite pentru decorarea casei. Dar, ele ca un magnet atrag necazurile şi energia negativă. La urma urmei, florile vii sunt pentru oamenii vii, iar cele moarte sunt pentru cei morţi. De ce să decorăm casa cu lucruri care dăunează sănătății și fericirii noastre. Florile artificiale sunt un lucru rău după regulile Feng Shui.

Trebuie de remarcat faptul că printre florile vii, aloe de asemenea atrage energia negativă. Ea nu trebuie ţinută în bucătărie, dormitor sau camera de zi. Cel mai bine ar fi s-o ţineţi la balcon, în ciuda proprietăţilor sale curative.

Lasă un comentariu