112 Ajutor…e cineva in casa mea…la mine-n dormitor!!!

Ma trezesc din cauza zgomotului…eu dorm singura si totusi cineva sforaie langa mine. Vad un barbat pe jumatate gol in patul meu…primul gand :” Doamne ce-am facut?” … Momentele din intuneric mi se deruleaza in minte ca un film prost…cu final fericit totusi…nu am facut nimic. Am mimat iubirea si ne-am oprit la timp, nu a mai fost cazul sa mimam si orgasmul.

Ma uit la el si mi-e mai strain decat strainul vechi. Doarme inca… vreau sa se trezeasca si sa plece, nu-i vreau mirosul pe perna mea, nu-i vreau imaginea pe patul meu…nu-l vreau si el doarme…nu stie.

Ce dracu face asta aici? Cine e si cine l-a invitat? Aaaa…eu l-am rugat sa vina…vroiam sa experimentez singuratatea in doi. Franturile din poveste, trag concluzi : nu-mi place singuratatea deloc, nici in doi nici in mai multi.

De de doarme atat? Ce somn profund…poate viseaza ca il trezeste cineva si ii spune ca e cazul sa plece, ca nu e vrut aici…apoi se trezeste pe bune, imi spune pe nume, si-si da seama ca a visat cand ii zambesc si il intreb daca ii e foame.

Nu-l vreau pe barbatul din patul meu si sunt sigura ca nu crede in vise, desi visul asta i-a soptit adevarul…singuratatea, e o tarfa frumoasa pe bani putini, din care adesea ma infrupt mai cu pofta decat am facut-o in el vreodata.

Lasă un comentariu