O inseli pentru ca nu te simti barbat!

O să te trezeşti pentru a vâna încă o femie şi încă una, şi încă una…o să pierzi timp şi o să pierzi timpul altora care cred în tine câte o perioadă. O să le scrii mai multora în acelaşi timp şi o să ieşi cu oricare e disponibilă atunci. Nu va conta cum se numeşte sau ce simte. Va conta doar că în momentul ăsta alege să spună măştii pe care o afişezi „DA”.

Pe seară o alta va spune „DA”, iar mâine te vei trezi căutând alta care să îţi confirme că poţi. O să le vrei pe toate. O să încerci câteva. O să rupi suflete şi o să laşi în urma ta lacrimi amare. O să distrugi speranţe şi o să murdăreşti conceptul de iubire.

O să faci toate astea, pentru a te convinge că eşti BĂRBAT! O să faci atât de mult rău, doar pentru că încă nu crezi despre tine că eşti bun.

Undeva, pe parcursul vieţii tale, ai înţeles greşit termenul de bărbat. Ai citit printre rânduri că un bărbat este vânător prin definiţie, dar uiţi că el vânează animale, nu femei.

El vânează hrană pentru a o duce femeii sale. Bărbat nu e acela care face sex cu multe femei şi nici acela care cucereşte constant, pentru propriul său ego. Bărbat e acela care face fericită măcar o femeie în viaţa lui.

Tu pe cine faci fericită prin alergarea ta continuă între una şi restul? Eşti frumos, da, eşti! Aşa te-ai născut. Apoi, ai mai citit şi câteva tutoriale de seducţie, ai mai ascultat câteva femei despre cum le place sexul şi ai devenit bun. Bun pentru o noapte şi dezastru pentru restul nopţilor.

Te mulţumeşte asta? Te face să te simţi bărbat? Ce faci cu timpul tău, dragul meu? Foloseşte-l înţelept şi acceptă că eşti deja tot ce ar trebui să fii.

Fă-ne o favoare făcându-ţi o favoare. Acceptă că nu ai nimic de demonstrat… că eşti deja bărbat!

Lasă un comentariu