Ai o proasta care te așteapta acasa!

Știi, femeia aia de care te-ai îndrăgostit și nu te-ai lăsat pana nu a fost a ta? Da, aia care era frumoasă, deșteaptă,amuzantă și căreia ii promiteai cate în luna și în stele dacă ar accepta  să fie numai a ta. Femeia aia pe care toți o știu drept femeia ta și de care tu uiți constant.
De când ai cucerit-o, nu mai e interesanta. Nu mai e nici frumoasă, nici deșteaptă și în niciun caz nu te amuza. Te enervează constant! S-a prostit brusc și tot brusc s-a umplut strada ta cu femei frumoase! Ca prin magie, relația a transformat-o în femeia de care fugi constant, în motivul pentru care oricine sau orice este mai potrivit pentru timpul tău decât ea…

„Te rog din suflet, maturizează-te! Treci peste copilăria prelungita de care nu vrei sa te desparți în timp ce totuși te autointitulezi bărbat! Femeia ta nu e jucăria pe care odată ce ai primit-o, o pui în raft și uiți de ea ca apar alte jucării mai noi pe care nu le ai încă!

Am înțeles. Ai fost răsfățat și învățat sa nu renunti la jucările pe care nu le folosești. Ai fost egoist și chiar dacă tu nu aveai nevoie, nu ii lăsai nici pe alții sa se bucure de ceea ce pe tine clar nu te mai interesa. Alegeai într-una cele mai frumoase jucării si acum alegi cele mai mișto femei. Niciodată nu alegi o femeie care nu are nimic să îți ofere. Alegi una care are multe de dat pentru a avea tu ce refuza. Te plângi în stânga și în dreapta că nu o mai suporți…dar nici nu lași pe altcineva sa o suporte.

In timp ce nu o mai vrei, ea se simte urata și își scade încrederea în sine. Respingând-o ii alungi practic șansa de a fi femeia de care te-ai îndrăgostit, ii scazi valoarea ! In timp ce tu o ignori, ea plânge. In timp ce tu nu vii, ea te așteaptă. Ea încă mai așteaptă să trăiți ceea ce promiteai…ea încă mai așteaptă să o iubești și să o vezi!

Știi când vei înțelege textul asta? Când ea , femeia despre care știi sigur ca te va aștepta întotdeauna, nu va mai fi acolo. Te vei prinde despre ce vorbesc în timp ce ea va deveni din nou frumoasa, deșteaptă și amuzantă.  Într-o zi, un alt bărbat ii va aduce aminte de cum ea cu adevărat și, atunci, tu vei începe să o vezi din nou…
Într-o zi tu vei fi prostul care o așteaptă acasă!

Lasă un comentariu