Uneori si EA pleaca

Uneori femeile pleacă. Nu pentru că nu mai iubesc, ci pentru a se convinge că sunt iubite. Pentru ca să inspire un bărbat să acționeze. Pentru ca el să conștientizeze, cât de mare nevoie are de ea. Însă, cel mai important este că femeie nu va pleca fără motiv, astfel pot face doar cea ușuratică. Și dacă el a obținut prefixul de „ex”, înseamnă că, la un moment dat, probabil, nu a oferit de-ajunsă iubire, nu ai oferit căldură sau un anumit sentiment sau stare nu a fost înțelese de către un bărbat.

Cel mai probabil ambii au scăpat ceva foarte important – faptul că nu și-au oferit siguranța și sentimentul că el sau ea sunt unici și cei mai importanți unul pentru altul.

O femeie rareori va părăsi un bărbat care o face să se simtă unică. Și pentru că femeia care iubește, iartă multe, orice ar spune în acel moment când pleacă. Asta e doar un test, un examen, numește-o cum vrei. Și dacă bărbatul are nevoie cu adevărat de ea, pur și simplu ambii sunt datori să depășească această etapă. Femeia nu va reveni acolo unde nu este prețuită și respectată, oricât de mult ar iubi. Te va respinge de douăzeci de ori, revino pentru a douăzeci și una oară. Nu-ți va accepta florile, scrie-i un bilețel. Va refuza o întâlnire, origanizează-i o surpriză. Fă ceva, încât ea să nu poată să nu te ierte. Iar dacă nu vei acționa cumva, o vei convinge că a luat o decizie corectă.

Sacrifică-ți viciile, obiceiurile și principiile care-i aduc suferință. Acolo unde persistă mândria, nu e loc pentru dragoste. Merită iubire doar cel care luptă. Oferă-i cât mai des femeii senzația că este cea mai dorită pentru tine, unică și cea mai scumpă. Toată viața. În fiecare zi. Cine a zis că e ușor să iubești?

Lasă un comentariu