Nu plec pentru a cauta ceva mai bun, ci pentru a scapa de ceea ce imi face rau!

O femeie are nevoie să simtă că ea contează. Dacă bărbatul nu este acolo să o susțină, nu există nici un motiv pentru a continua aceasta relație.  O femeie își dă seama că nu se află în locul potrivit atunci când se simte evitată sau ignorată.

Nu va pleca pentru a primi mai multa atenție ci pentru a nu mai suferi. Se simt groaznic când trebuie să plece. Inima le plânge și parcă tot corpul le încremenește dar, totuși, își fac curaj și pleacă. Lasă în urma lor bărbați cu care au copii, case și vieți întregi, cu atât mai mult lasă în urmă un bărbat care le ignoră. Sunt atât de puternice încât atunci când tu nu mai ești prezent găsesc puterea să nu mai fie nici ele.

O femeie pleacă atunci când prezenta ei ajunge să te deranjeze, atunci când evenimentele la care trebuie să participați amândoi devin o obligație, o favoare pe care i-o faci și pe care într-un final nu ți-o mai cere. Începe să meargă singură găsindu-ți scuze pentru care nu te afli acolo. Nu mai ai chef nici sa vezi un film cu ea și nici prin cap nu îți trece să o însoțești în bucătărie să gătiți împreună. Ea s-a resemnat intre timp și e din nou liniște. In liniștea asta tu continui să o ignori și ea învață să facă totul singură și tot atunci învață să plece.

Sa nu crezi ca nu va pleca de teama de a nu găsi ceva mai bun

O femeie risca orice când în joc e fericirea ei. Se va resemna cu multe pe parcursul vieții dar niciodată cu ideea că nu merita să fie iubită. Va pleca și va încerca ori de cate ori va fi nevoie… Are puterea să o facă.

Dacă ție nu îți pasă de ea și de realizările ei dar nici nu lași pe altcineva să se bucure alături de ea, fii sigur că ea va permite altcuiva să îți ocupe rolul. Femeilor le place să producă bucurie…se simt acasă acolo unde simplul fapt că sunt, produce bucurie.

Cu cat tu întârzii mai mult să realizezi cat de importanta îți este, cu atât ea se îndepărtează mai tare. Se îndepărtează nu pentru un altul mai bun ci pentru că durerea neputinței de a te face fericit, e un preț pe care nu-și permite să-l plătească. Pleacă atunci când durerea e prea mare și ii face rău, căci o femeie nu pleacă pentru a cauta ceva mai bun ci pentru a scăpa de ceea ce îi face rău!

Lasă un comentariu