Dupa moartea actorului Jack Benny, sotia sa a inceput sa primeasca cate un trandafir zilnic. De ce? Nu o sa crezi ca e real…

Când Jack era tânăr, lucra în același studio de film ca tânăra Sadie. El o considera frumoasă dar el era prea timid și jenat să-i ceară o intalnire șa că a început să trimită un singur trandafir rosu la biroul ei fara niciun bilet. In fiecare zi, ea primea trandafirul roșu. În cele din urmă, intr-o zi, ea a cerut florariei de la care veneau trandafirii mai multe informatii. A aflat ca sunt de la un tânăr pe nume Jack, care a lucreaza în același studio cu ea.

În cele din urmă au început să vorbească și Jack a învitat-o la o întâlnire. Sadie credea că după ce au început să se întâlnească, trandafirii se vor opri. Dar ei au continuat să vină … un singur trandafir în fiecare zi. Benny prinde curaj si o cere pe Sadie de soție. Apoi, ei se casatoresc și Sadie crede că trandafirii se vor opri acum. Dar ei nu s-au oprit, un singur trandafir pe zi continua sa o surprinda si dupa nunta.

S-au căsătorit în 1927 si in fiecare zi, un singur trandafir rosu era cadoul lui. Chiar și după căsătorie, trandafirii au continuat să sosească zilnic. După cinci, zece ani și timp de zeci de ani mai târziu, un singur trandafir rosu a continuat să ii fie livrat lui Sadie oriunde erau, ca semn al iubirii sale. Maria a colaborat cu Benny în cea mai mare parte a carierei sale și-au adoptat mai târziu o fiică, Joan.

La vârsta de 80 Jack Benny moare neasteptat de cancer pancreatic. Sadie era de neconsolat. A doua zi după înmormântare, spre surprinderea ei, un singur trandafir rosu a fost livrat pentru d-na Benny. După câteva zile, cum trandafirii roșii continuau să sosească zi de zi, doamna Benny s-a dus la floraria și le-a zis:

„Eu nu știu dacă îți dai seama de asta sau nu, dar domnul Benny a murit. Nu trebuie să facI acest lucru in continuare. ”

Florarul a răspuns:

„D-na Benny, nu înțelegi. Jack a platit in avans, ca ultima dorinta inainte de moarte,un numar imens de trandafiri pentru tine astfel incat sa primesti un singur trandafir rosu in fiecare zi a vietii tale.

Si, trandafirii rosii minunati au continuat să sosească în fiecare zi, în următorii opt ani, până la moarte Lui Sadie, ca aducere aminte pentru devotamentul lui Jack pentru ea .

Lasă un comentariu