Drama femeii moderne…Unul o merita și altul o are!

O recunoști dintr-o mie. E frumoasă, e tânără și zâmbește aproape mereu încercând să mascheze tristețea ce i se citește în privire.E săritoare și te-ar ajuta și pe tine și pe cel pe care nu îl cunoaște încă. Ar impresiona o lume întreagă de dragul de a ajunge și la urechile lui. E deșteaptă și, totodată, e și cel mai mare paradox pe care îl cunoști. In toată deșteptăciunea ei, când vine vorba de iubire pare deseori extrem de proastă. E femeia aia la care te uiți și nu poți să nu te întrebi ce ii lipsește de se complace într-o relație care nu ii oferă nimic. Nu poți să nu te întrebi, ce mare defect ascunde de consideră că doar atât poate avea și doar atât merită. E femeia care a dat naștere textelor triste scrise de ambele sexe…E femeia modernă care trăiește povesti vechi de secole. Trăiește ca Julieta fără vreun Romeo veritabil !

Drama acestei femei e cea care naște dramă în bărbații care i-ar pune lumea la picioare. In preajma ei, mereu, e și un băiat bun care așteaptă ca ea să deschidă ochii. El o merita și celalalt o are. Tu, ești umărul pe care plânge ca el nu o vede. Tu cel care o privești și când ea nu e acolo. Ii vezi toate calitățile și știi că ele sunt reale chiar și când ea nu mai crede în ele căci un altul nu le vede.

Trăim în niște vremuri confuze, în care internetul îndeamnă bărbații să iubească. Ii îndeamnă din mila pentru alegerile greșite ale femeilor. O fată bună alege prost și se oprește acolo. Insistă într-o alegere proastă și bărbatul e de vină ca nu devine bun ca și alegerea ei sa fie una potrivită. Văd comentarii cu bărbați care se plâng și care o fac pe bună dreptate…sunt prea multe femei triste și prea multi bărbați singuri.

O femeie poate avea toate calitățile din lume dar, pana nu se va iubi suficient cât să își ofere un bărbat bun, va alege bărbați răi. Pană nu se va iubi pe ea, unul o va avea și un altul o va merita!

2 comentarii la „Drama femeii moderne…Unul o merita și altul o are!”

  1. Băieții aia buni ar trebuii sa învețe sa aibă încredere in ei mai multă ca asta e mult mai important decât banii sau aspectul fizic sau mărimea instrumentului , Ca nicio femeie nu este atrasa de un băiat de treaba tot un bărbat bine câștiga sau măcar unu care se da bărbat bine aici puteți voi femeile sa faceți diferența între cei fake și cei cu adevărat bine

    Răspunde
  2. Poate o merita si cel ce o are. Orice e posibil sub soare, iar cel ce o merita nu are curajul sa o piarda de aceea isi ofera mereu umarul

    Răspunde

Lasă un comentariu