Barbatul potrivit iți taie respirația nu zambetul de pe fața

Sa fie lânga tine în vremurile bune este usor oricui, însa doar barbatul potrivit va fi acolo si când totul merge greu .Nu se va retrage dupa prima cearta si nu va pleca nici macar atunci când tu îl vei alunga daca va stii ca înca ai nevoie de el. Îti va sta alaturi si va face tot posibilul sa îti readuca zâmbetul pe buze indiferent cât de greu îi va fi. Va sta lânga tine pentru ca stie cât de importanta este relatia voastra.
El crede ca esti frumoasa! Dar nu îi e suficient sa creada; Va face tot posibilul pentru a se asigura ca stii si tu cât esti de frumoasa.Nu va fi vorba doar despre cuvinte simple care sa îti aminteasca. Va gasi moduri de a te face sa te simti frumoasa atât în interior cât si în exterior, indiferent de modul în care te simti în acel moment. El va face tot ce poate sa te faca sa te vezi cum te vede el în fiecare clipa.
Daca ceva te deranjeaza, îl deranjeaza si pe el. Va lua problemele tale si le va transforma în problemele voastre, apoi va cauta un mod sa le rezolve astfel încât sa suferi cât mai putin. Va fi de partea ta întotdeauna în public, chiar si atunci când nu ai dreptate, iar acasa îti va explica în cel mai frumos mod cu putinta situatia vazuta prin ochii lui.
Va tine cont de toate lucrurile mici care sunt importante pentru tine. Te va ajuta cu curatenia, îti va lua sacosele din mâini la cumparaturi pentru a nu cara tu nicio greutate si va duce întotdeauna gunoiul. Va merge la farmacie chiar si trezit din somn la 3 dimineata, daca ai nevoie de ceva. Va face toate aceste lucruri fara a se considera un papagal si fara a se victimiza ca le face. Le va face pentru ca asa simte…le va face pentru ca te iubeste.
Va face dragoste cu tine cum nu ti-ai imaginat vreodată, căci îți va venera fiecare parte a corpului.
Îti va taia respirația de câte ori îti va apropia buzele de ale tale căci asta face barbatul potrivit; Îti taie respiratia nu zâmbetul de pe fata…

Lasă un comentariu